Attraktive lejeboliger i hjertet af Valby

Udlejningen af de i alt 77 indbydende lejligheder i hjertet af Valby er nu startet.

Ejendommen består af 2- til 5 værelseslejligheder, som blandt andet kan byde på fællesarealer som gårdhave med sandkasse, bænkearrangement med grillplads samt et privat fitnessrum for ejendommens beboere.

Langt de fleste lejligheder har enten terrasse direkte i gårdhaven eller altan – og penthouselejlighederne har derudover det mest fantastiske kig over byens tage.

Lejeboligerne er særdeles attraktive for både enlige og par – unge som ældre.
Bygningen består af 5 etager plus penthouse. Etagehøjden i bygningen varierer, hvilket er med et at give et øget lysindfald i gårdrummet og et samspil med de ældre karréer på modsatte side af Vigerslev Allé. Alle opgangene har naturligvis elevator, så man let kommer op i højden – og ned igen.

Gårdrummet optimerer dagslysniveauet med sine lyse flader, som brydes af vinduesrammerne, altanerne samt altangangene. Det beplantes med skønne, grønne planter. For at fuldende helhedsindtrykket binder gårdrummet ejendommen sammen med naboejendommen med en gennemgående stil og eet, stort sammenhængende udtryk.

Moderne, nyt interiør i alle lejligheder

Lejlighederne er udstyret med lækre faciliteter og nyt interiør fra gulv til luft.

Der er egetræsgulve med gulvvarme i alle rum samt lyse HTH-køkkener og hårde hvidevarer fra Siemens. Hertil er der stilrene badeværelser med brus og gulvvarme.

I lejlighederne er der indsat såkaldte russervinduer, som sikrer bedre isolering samt ventilation. Det kan kaldes en simpel form for airconditioning og er derfor et miljøvenligt alternativ til et klimaindlæg.

Miljøvenlige valg i bæredygtigt byggeri

At vælge bæredygtige løsninger samt mindske CO2-udledningen har været et vigtigt fokus i opførelsen af den nye ejendom på Toftegårds Plads.

Ejendommen bliver DGNB-certificeret.

DGNB-certificeringen er et kvalitetsstempel på en bygnings bæredygtighed, hvor en ejendom bedømmes ud fra tilgang til blandt andet social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed. En ejendom bedømmes ud fra nogle definerede kriterier og bliver på den vis sammenlignelig med andre ejendommes bæredygtighed.

I tråd med de miljøvenlige valg har KFI Erhvervsdrivende Fond bl.a. anlagt solceller på taget – et tag, som i øvrigt er et sedumtag.
Sedum er det latinske ord for stenurt, og måske lettere at forstå som et grønt tag – en tagform, som optager mere end 50 procent af det vand, der falder på det. Dermed aflastes ejendommens kloakker, og biodiversiteten for ejendommen øges, da insekter og fugle nyder godt af levevilkårene på et grønt tag.

Solceller, Sedumtag og DGNB certificering – Vi bidrager til et bedre miljø

Vi arbejder løbende på at optimere vores bygninger og mindske deres CO2-udledning. Dette har også været i fokus i forbindelse med opførelsen af vores nye ejendom på Toftegårds Plads.

Eget uderum og velanlagt gårdmiljø

Beboerne kan nyde gårdhaven, som giver et hyggeligt opholdssted under åben himmel.

Her kan du nyde solen og udsigten over ejendommens skønne gårdmiljø. Det private gårdanlæg bliver anlagt som en grøn oase, med grill og bænkesæt. For ejendommens yngste beboere er sandkassen et samlingspunkt.

Hvem står bag byggeriet?

KFI Erhvervsdrivende Fond, tidligere Købmændenes Finansieringsinstitut, er oprindeligt stiftet i 1955. KFI arbejder for at styrke de selvstændige købmænds position i Danmark og stiller lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene.

Fondens indtægter kommer primært fra en portefølje af erhvervs-og beboelsesejendomme. KFI ejer og administrerer 162 ejendomme med ca. 391.000 m2 udlejningsareal og ca. 1.100 lejemål. I størstedelen af ejendommene er der mindst et lejemål med en dagligvareforretning.

KFI er udlejer til ca. 150 dagligvarebutikker, heraf godt 100 selvstændige købmænd og er dermed den største, uafhængige udlejer til dansk dagligvarehandel.

Historien om Toftegårds Plads

Tilbage i 1937 åbnende en af Valbys daværende biografer, Toftegårds Bio. Biografen lå på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Vigerslev Allé. I sidebygningen lå restaurant ”Maten”. Dette var det lokale tilholdssted for unge mennesker fra Valby og Hvidovre. Ejerne af bygningen, hvor Toftegård Bio havde til huse, blev solgt i 1976 og derefter blev bygningen til et supermarked.

Området Toftegårds Plads var engang det centrale trafikknudepunkt for trafikken mod syd og vest, med rutebiler og sporvogne.

Pladsen er Københavns næststørste og blev dannet i 1926 i forbindelse med anlægget af en sporvognssløjfe på hjørnet af Vigerslev Alle og Toftegårds Alle. Siden 1998 har pladsen ikke været anvendt som trafikplads, dog standser flere af Movias buslinjer stadig ved pladsen.

Gå på opdagelse i vores 3D-model

Vil du gerne vide præcis hvor din drømmelejlighed ligger på Toftegaardsplads? Med vores interaktive 3D model får du en unik mulighed for at udforske alle vores ledige lejligheder i detaljer. Se lejlighedernes placering i bygningen og find ud af om din drømmelejlighed er ledig lige nu.