Ønsker du at bo tæt på grønne oaser og levende nærmiljø?

Udlev drømmen om det grønne byliv i Københavns nye, spirende bydel – med det hele tæt på og alligevel lidt på afstand.

Ejendommen er placeret i Valby, lige syd for stationen, og blandt de historiske bygninger, der vidner om Valbys stærke industrihistorie. Selve ejendommen ligger centralt på Toftegårds Plads – lige på hjørnet af Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej. Her får du både det stemningsfulde byliv og grønne områder lige udenfor døren.

Samtidig er du tæt på København. Lige på den anden side af bakken ligger Vesterbro, og du har stationerne Vigerslev Allé, Ny Ellebjerg og Valby inden for 600 meter. Dermed kan du være på København H på mindre end 10 minutter – uanset om du vælger cyklen eller s-toget.

Et stemningsfuldt kvarter med masser af butikker og spisesteder

Valbys butiksliv finder du helt tæt på. Spinderiet og de mange gadebutikker i Valby indbyder til shopping og inspiration, og udvalget af dagligvareforretninger er stort. Her er alt det, du har brug for til både hverdag og når det skal være lidt mere end bare dét.

Beliggenheden i det nye Valby er i gåafstand til bydelens mange muligheder med pulserende café- og – restaurantmiljø lige udenfor døren – og også tæt på Valby Langgade.

Der er gåafstand til daginstitution, indkøb, S-tog og skole, ligesom du på mindre end ti minutter rammer motorvejen i bil. I fritiden kan en cykeltur bringe dig til Frederiksberg Have eller Søndermarken, Zoologisk Have, eller Valby Park – du vælger selv destinationen.

Det er nemt at få stillet sulten og mættet den søde tand

Ejendommens beliggenhed i det nye Valby er i gåafstand i forhold til Valbys mange muligheder. Her finder du pulserende café og – restaurant miljø lige udenfor døren eller på Valby Langgade.

Indkøb til det hele – både dagligdagen og lidt ekstra

Valbys butiksliv finder du helt tæt på. Spinderiet indbyder til shopping og udvalget af dagligvareforretninger er stort. Her er alt det du har brug for til hverdagslivet.

Masser af plads og faciliteter til det gode børneliv

I Valby er der masser af plads til børn. Her er skoler, daginstitutioner og idrætsfaciliteter tæt på, mens de grønne områder, legepladser og kulturelle tilbud skaber gode rammer for børnefamilierne.

Nyd de grønne oaser i nærheden – blot få minutter fra indre København

Toftegårds Plads er placeret i det nye Valby. Her er kun ganske kort gåafstand til adskillige grønne områder, der giver et afbræk i hverdagen. Frederiksberg Have, Søndermarken, Vestre Kirkegård og Valbyparken er alle tæt på ejendommen og helt frit tilgængelige.

Gå på opdagelse i vores 3D-model

Vil du gerne vide præcis hvor din drømmelejlighed ligger på Toftegaardsplads? Med vores interaktive 3D model får du en unik mulighed for at udforske alle vores ledige lejligheder i detaljer. Se lejlighedernes placering i bygningen og find ud af om din drømmelejlighed er ledig lige nu.